Informații livrare

Livrarea produselor se face doar în România și este asigurată de un serviciu de curierat rapid.

Pentru comenzile cu o valoare totală de peste 350 lei, livrarea se face în mod gratuit, oriunde în țară, indiferent de localitate.

Pentru comenzile cu o valoare totală sub 350 lei, costul livrării este de 20 lei.

Pentru produsele aflate în stoc termenul de livrare este de 2-4 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Termenul de livrare  poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 10 zile lucrătoare, calculat de la dată preluării comenzii dumneavoastră.
Comandă va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

Politică de retur

Clienții care nu sunt mulțumiți de produsele achiziționate le pot returna și/sau pot alege  alte produse în limita contravalorii produselor returnate, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos și a legilor române în vigoare. Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță: consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suportă alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de cumpărător.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare, produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care vor fi desigilate, cu lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale.

Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil buzunarel.ro, în scris la adresa de e-mail contact@buzunarel.ro, unde vor specifică următoarele:

  • numele pe care a fost plasată comandă;
  • adresa de email;
  • numărul de telefon;
  • denumirea produsului pe care vrei să îl returnezi;
  • modalitatea de compensare, respectiv restituirea sumei sau schimbarea produsului;
  • contul bancar pentru returnarea contravalorii produselor, după caz

Suma rambursată în urma returului va fi suma produselor returnate .
Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.